Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل حزب ندای ایرانیان و مدیرمسوول هفته نامه 9 دی با موضوع دیروز، امروز و فردای جمهوری اسلامی با یکدیگر مناظره کردند.

به گزارش ایسنا، در ابتدای این مناظره که به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، حمید رساییمدیرمسوول هفته نامه 9 دی، در پاسخ به سوال مجری برنامه در خصوص آرمان‌های سال 57 و شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و میزان تحقق این شعار و آرمان‌ها اظهار کرد: مهم‌ترین وظیفه و ساختاری که مردم در سال 58 به آن رای دادند و در سال‌های بعد با حضور پای صندوق‌ها رای خود را تثبیت و تایید کردند، حفاظت از آرمان‌هایی بود که برای آن‌ها انقلاب اسلامی محقق شد، از دل انقلاب اسلامی جمهوری اسلامی درآمد پس این دو می‌توانند با هم متفاوت باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی قوه مجریه و دولت‌ها را تاثیرگذارترین رکن در خصوص تحقق شعار اصلی انقلاب اسلامی دانست و ادامه داد: در تمام دولت‌ها و مقاطع زمانی حرکت جمهوری اسلامی در راستای تحقق استقلال و آزادی بود، اما فراز و نشیب نیز داشته است، به هر میزان که دولت‌ها فاصله گرفتند از آرمان‌های نظام، در تحقق این شعارها دچار ضعف شدند و هرچقدر به آرمان‌های این نظام نزدیک‌تر شدند در خصوص این هدف موفق‌تر عمل کردند.

وی به توضیح شعار "استقلال" پرداخت و تشریح کرد: استقلال یعنی مردم ما در علم، سیاست، اقتصاد و فرهنگ، خودشان برای خودشان تصمیم بگیرند، اگر این اتفاق بیفتد می‌توان گفت استقلال در آن کشور وجود دارد و حاکم است. وقتی سال 57 مردم می‌گفتند استقلال منظورشان این بود که نمی‌خواستند کسی را که قدرت‌های خارجی او را تامین و حمایت می‌کنند شاه کشور باشد.

رسایی در خصوص تحقق شعار "آزادی" نیز ابراز عقیده کرد: بر خلاف آن چیزی که عده‌ای تلاش دارند القا کنند که نباید با کسانی که خلاف دین و یا امنیت ملی چیزی می‌نویسند برخورد شود، مقصود از شعار آزادی ولنگاری فرهنگی و قلمی نبود؛ اگر خواست مردم این بود که انقلاب نمی‌کردند زیرا در رژیم منحوس پهلوی این چیزها ممنوع نبود که هیچ، بلکه امتیاز بود و اتفاقا کسانی که از این کارها نمی‌کردند نمی‌توانستند مقامی پیدا کنند.

در ادامه، مجید فراهانی در پاسخ به سوال مجری در خصوص شعار انقلاب اسلامی و میزان تحقق آن اظهار کرد: مردم در تک تک شعارهای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی می‏‌گفتند که ما نظامی را می‌خواهیم که از آن خودمان باشد و اگر جایی اشتباهی صورت گرفت با رای خودمان اصلاحش کنیم.

وی با اشاره به سخنان رسایی در خصوص آزادی و ولنگاری، این دو مقوله را جدا از هم خواند و خاطرنشان کرد: آزادی به معنای ولنگاری نیست؛ آزادی یعنی جایی که صاحبان اندیشه بتوانند دیدگاه‌های خود را در جامعه مطرح کنند و به رای مردم بگذارند.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان با اشاره به کتاب "پیرامون جمهوری اسلامی" به نقل از شهید مطهری افزود: در نظام جمهوری اسلامی حتی کمونیست‌ها باید آزاد باشند؛ دانشکده الهیات را کمونیست‌ها باید بگردانند و آزادانه عقاید خود را مطرح کنند و ما هم به عنوان نماینده اسلامی دیدگاه خود را مطرح کنیم و اسلام چون تکیه به مبانی منطقی قوی‌تری زده می‌تواند هر فکر و نظر رقیب را از صحنه بیرون کند اما نه بیرون کردن فیزیکی بلکه به واسطه اقناع و رای مردم. اگر شما صحیفه نور را ببینید این کلام استاد مطهری توسط امام هم گفته شد. خب وقتی کمونیست‌ها آزاد هستند و می‌توانند نظر بدهند پس چه جایی است که نخست وزیر امام امروز در حصر باشد؟

وی ادامه داد: ما انقلاب کردیم تا نمایندگان مردم بتوانند آزادانه کاندیدا بشوند و نقطه نظرشان را بیان و مردم آنان را انتخاب کنند. اگرچه ممکن است در یک انتخابات مردم هم اشتباه کنند اما فرآیند جمهوریت نشان می‌دهد که در دراز مدت مردم نهایتا بهترین انتخاب را خواهند کرد و قطعا نظر 60 میلیون نفر نسبت به نظر 6 نفر ارجح هست و انتخاب بهتری خواهند داشت.

رسایی در واکنش به اظهارات فراهانی مدعی شد: کلامی را که به شهید مطهری نسبت دادید و گفتید دانشکده الهیات را کمونیست‌ها بگردانند وجود خارجی ندارد. چه معنی دارد انقلاب کنیم بعد دانشکده الهیات را بدهیم بی‌دین‌ها اداره کنند؟ ایشان معتقد بودند که در دانشکده الهیات همه باید بتوانند حرفهایشان را بزنند و این درست است زیرا دانشگاه محل همین کار است.

نماینده اصولگرای دوره‌های هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امام خطاب به شورای نگهبان فرمودند که اگر تمام مردم جمع شدند و چیزی گفتند اما نظر شما 6 نفر چیز دیگری بود طبق قانون اساسی وظیفه شورای نگهبان این است که آنجا نظرش را اعلام کند. امام با کمونیست‌ها وقتی دست به آشوب زدند چه رفتاری کرد؟ آخرین جمله وصیت‌نامه امام این است که من در دوره حیاتم از برخی تعریف کردم که بعدها نظرم عوض شدند؛ ملاک حال فعلی افراد است. نخست وزیر امام تا زمانی معتبر است که در چارچوب امام حرکت کند. این چطور یار امام است که هرچه جانور در دنیا وجود دارد از آن حمایت می‌کند؟ مگر می‌شود دشمن امام، دوست و یار امام باشد؟

فراهانی عنوان کرد: امام خمینی (ره) وقتی از پاریس آمدند و جمعیت شعار می‌دادند یا مرگ یا خمینی، رو می‌کنند به بغل دستی خودشان و می‌گویند این جمعیت اگر همین الان برگردند و علیه من شعار دهند من دیدگاه خودم را عوض نمی‌کنم، عبایم را زیر بغلم می‌گذارم و می‌روم قم، یعنی تحمیل نمی‌کنم و مردم را به زور به بهشت نمی‌برم.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دقیقا مرز را مشخص می‌کند که تظاهرات آزاد است تا جایی که دست به اسلحه برده نشود. امیرالمومنین (ع) که حاکم نظام اسلامی بودند و گستره حکومتشان خیلی بیشتر از ایران بود وقتی آن فرد خارجی در حین خطبه خواندن حضرت علی (ع) وارد می‌شود و نقد هم نمی‌کند بلکه شروع به هتاکی می‌کند و عده‌ای از کسانی که در حکومت بودند می‌ریزند تا دستگیرش کنند، امیرالمومنین(ع) می‌فرمایند که کاری نکنید، تا وقتی حرف می‌زند ما باید با حرف جوابش را بدهیم.

وی افزود: حق و حقانیت نزد همگان است و هر فردی سهمی از حقانیت را دارد و هرکسی برداشت‌های مختلفی از انقلاب اسلامی دارد و حق با یک نفر نیست.

در ادامه رسایی به فراهانی خطاب کرد: اولا که شما حرف خود را در خصوص کلام شهید مطهری تغییر دادید، اینکه دانشکده الهیات را کمونیست‌ها اداره کنند حرف اشتباهی است.

وی در واکنش به سخنان فراهانی اظهار کرد: اگر چند روزنامه و نشریه بگویند مردم فلان چیز را نمی‌خواهند دلیل بر آن نیست که واقعا نخواهند؛ یک سازوکاری وجود دارد و سازوکارش این است که وقتی مردم به پای صندوق می‌آیند یعنی ساختار را می‌خواهند حالا یک دور به x رای می‌دهند یک دور به y، اما وقتی پای صندوق می‌آیند قبل از آنکه به کسی رای بدهند به چارچوب و ساختار رای می‌دهند. بر خلاف چیزی که برخی ادعا می‌کنند و هر دوره رای آوردند گفتند مردم ما را می‌خواهند و شما را نمی‌خواهند.

این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: شما که فرمودید امام به کسی کاری نداشت تا دست به اسلحه نمی‌برد، لطفا این سوال من را جواب دهید، آیا آقای منتظری دست به اسلحه برده بود؟ از آقای محتشمی نقل است که امام فرمودند اگر این نهضت آزادی‌ها و جبهه ملی‌ها دست پیدا کنند به یکی از ارکان حکومتی، چنان سیلی به اسلام می‌زنند که تا مدت‌ها نمی‌تواند سر بلند بکند، نهضت آزادی‌ها هم که از اسلحه می‌ترسیدند، دست به اسلحه برده بودند که امام اینگونه درباره‌شان فرمود؟ ما در روایات داریم که رسول گرامی اسلام (ص) پس از فتح مکه به ابوسفیان امان داد اما چند شاعر بودند که رسول‌الله حکم قتلشان را دادند و گفتند هر جا پیدا کردید بکشیدشان؛ دست به اسلحه هم نبرده بودند، کار فرهنگی می‌کردند.

نماینده دوره‌های پیشین مجلس شورای اسلامی در خصوص این کلام فراهانی که "حق نزد همگان است" اظهار کرد: من نمی‌دانم شما این جملات را از کجا می‌آورید! این چطور جمع می‌شود با کلام امیرالمومنین(ع) که حق را بشناس و اهل حق را بشناس؟ اگر هرکسی سهمی از حقانیت دارد پس هرکسی روی آن چیزی که می‌شناسد می‌گوید حق است و از آن دفاع می‌کند.

رسایی اظهار کرد: هر وقت مردم به جریانی رای دادند، آن جریان مردم را جای خدا نشانده است، هر وقت رای ندادند، مردم شدند قابلمه به دست و سیبب‌زمینی‌خور و کسانی که به خاطر سیب‌زمینی رای می‌دهند اما الان که آقایان آمدند کمیته امداد و بهزیستی را 3 برابر کردند، توزیع سیب‌زمینی و آرد و کنسرو را شب انتخابات انجام می‌دهند.

فراهانی در پاسخ به مسائل مطرح شده توسط رسایی بیان کرد: آقای احمدی‌نژاد در 8 سالی که حضور داشتند مورد تقدیس دوستان آقای رسایی بودند و حتی دولت ایشان منتسب به امام زمان(عج) می‌شد، بعدها پرده برداشته شده و سهمی از حق و حقیقت بر دوستان آشکار شد، بنابراین نشان می‌دهد لزوما اگر کسی تقدیس میکرده مبتنی بر حق و حقانیت نبوده است و متاسفانه جای تاسف بسیاری دارد که ما از مقدسات برای اینکه خودمان را حق جلوه دهیم استفاده کنیم.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان در خصوص اظهارات رسایی در مورد نهضت آزادی‌ عنوان کرد: دوستان نهضت آزادی در مجلس اول حضور داشتند و بله در مراحل بعدی هم رد شدند. نه حضورشان را باید بگذاریم به حساب امام نه ردشان را. همین دوستان برای انتخابات شوراها در زمان ریاست مقام معظم رهبری تایید صلاحیت شدند.

رسایی در ادامه این مناظره در خصوص تایید صلاحیت‌ها عنوان کرد: ما یا قانون را قبول داریم یا نداریم. نمی‌شود بخشی از شورای نگهبان را قبول داشت؛ وقتی کاندیدای مورد نظر ما تایید می‌شود شورای نگهبان "به به" است و وقتی رد می‌شود "اه اه".

فراهانی در واکنش به اظهارات رسایی خاطرنشان کرد: کسی با ساختار شورای نگهبان مشکلی ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۶۵۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مرکز ملی فضای مجازی، نشست اجرای پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» با حضور اساتید اقتصاد، مدیران رسانه‌ها و انسان رسانه‌های اقتصادی به همت ستاد رسانه مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد.

در این نشست چگونگی پرداختن به شعار سال توسط رسانه‌ها به عنوان یک مطالبه مردمی بررسی راهکارهای تحقق این شعار به عمل و پیوست رسانه‌ای برای ایجاد وحدت رسانه‌ای برای آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

* نباید شعار جهش تولید را تنها معطوف به دولت بدانیم

در این نشست حمیدرضا زندی جانشین رئیس و دبیر اجرایی ستاد رسانه‌ای فضای مجازی کشور با تاکید بر نامگذاری سال 1403 توسط مقام معظم رهبری به سال «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: این شعار دو بخش اقتصادی و اجتماعی داشته و بر نقش و مشارکت مردم در تحقق این جهش تاکید دارد و برهمین اساس نیاز به بسیج مردمی برای عملیاتی کردن آن هستیم.

وی با بیان اینکه نباید این شعار را معطوف به دولت بدانیم بلکه دولت بخشی از آن اجرای است و بسیاری از مراکز و دستگاه‌ها هستند که فراتر از دولت در ایجاد مشارکت مردم نقش دارند، اظهار داشت: جامعه در برخی موارد به‌دلیل کم‌کاری و عدم تولید محتوا به وضعیت اقتصادی کشور مثبت نگاه نمی‌کند. برای مثال میزان اخبار تعطیلی یک کارخانه با اخبار راه‌اندازی مجدد همان کارخانه فاصله زیادی دارد و در این زمینه نیازمند تحول اساسی، فرهنگی و ریشه‌ای هستیم.

دبیر اجرایی ستاد رسانه ای فضای مجازی کشور با بیان اینکه انتخاب شعار جهش تولید با مشارکت مردم از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، انتخابی دقیق و راهگشاست، تاکید کرد: حقیقتا توجه جدی به شعار سال و تحقق آن، می تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور را هم حل کرده و گره از کار مردم باز کند.

زندی ادامه داد: ستاد رسانه ای فضای مجازی کشور بر همین مبنا و در جهت کمک به تحقق شعار سال، از مدت ها پیش با تشکیل جلسات متعدد، تلاش کرده که پیوست رسانه ای متقن و جامعی را با هدف دخیل کردن مردم عزیز کشور با موضوع تدوین کند که الحمدلله به نتایج بسیار خوبی هم رسیده ایم.

در ادامه دکتر حسن خجسته استاد حوزه رسانه و ارتباطات در این نشست، گفت: بدون وجود برنامه در دولت، رسانه‌ها نمی‌توانند در تحقق شعار سال اقدام کنند و حتما باید ایده‌های عملیاتی دولت در این زمینه مبنا قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه مطالبه عمومی یکی از راه‌های پیگیری تحقق شعار سال است، اظهار داشت: این مطالبه مردمی از مسئولان حتما می‌تواند یکی از راهکارهای جدی در این زمینه باشد و عزم مسئولان را برای تحقق شعار سال جزم‌تر کند.
دکتر حسن نجفی سولاری با اشاره به این که توسعه و تولید ادبیات مشخصی دارند اما در جهش ابهام وجود دارد، گفت: برای تحقق این شعار به پیوست رسانه‌ای نیاز داریم که سه رویکرد تبیینی، آگاهی بخشی و تبلیغ را باید رسانه‌ها داشته باشد و براساس قالب و نوع هر رسانه با این سه رویکرد گفتمان سازی برای شعار سال ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: اصلی ترین هدفی که رسانه‌ها باید برای تحقق این شعار دنبال کنند، تغییر نگاه دولت و مردم و ایجاد انگیزه است.

* پیشنهاد جمع آوری مطالبات قبلی مردم در زمینه جهش تولید

حسین دلیریان سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در ادامه این نشست با تاکید بر این که نیاز به ایجاد دیدگاه عملیاتی در حوزه رسانه داریم، تصریح کرد: پیوست رسانه‌ای صرفا مربوط به نهادهای دولتی نبوده و در مرحله اول باید برای تمام کشور این پیوست تهیه شود و مطالبه تحقق شعار سال از طریق مردم، برای دولت ایجاد شود.

دلیریان موتور محرک این مطالبه‌گری را نخبگان اقتصادی دانست و تاکید کرد آنها می‌توانند با تعیین افراد و ارایه راهکارها برای برداشتن موانع، مطالبات را برای ایجاد مسئولیت پذیری فردی پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه بسیاری از خواسته‌های مردم در زمینه جهش تولید در سال‌های گذشته نیز هنوز محقق نشده، تصریح کرد: باید در ابتدا این مطالبات جمع آوری و در کنار شعار سال پیگیری شود تا اعتماد عمومی در جامعه فراگیر شود.
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی متذکر شد: شبکه های اجتماعی بستر مناسبی برای پرداختن به این خواسته‌ها در سطح مردم هستند.

در ادامه این نشست حامد فروزان دستیار مردمی سازی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: جهش تولید باید با مشارکت مردم باشد و بخش خصوصی را بخشی از زیست بوم اقتصاد مردمی تلقی کنیم اما همه آن نیست چون مبتنی بر سرمایه است. باید نوع مشارکت در سطوح شراکت، فعالیت، مدیریت و بهره برداری تبیین شود. الگو سازی در کنار اعتماد سازی اتفاق می‌افتد که در حال حاضر الگوهای موفق اقتصاد مردمی وجود دارند. این درحالی است که آگاهی بخشی در این زمینه برای مردم یکی از اصولی است که باید به آن پرداخته شود.

* راهکارهای عملیاتی یک پژوهشگر اقتصاد درباره تحقق شعارسال

حجت‌الاسلام سید محمدرضا رضی پژوهشگر حوزه اقتصاد کلان در این نشست با بیان اینکه مردم ما به دلیل ریشه‌های تاریخی به تولید کمتر فکر می‌کنند و به دلیل تعاریف متفاوت از اقتصاد مردمی فهم مشترک برای آن وجود ندارد، گفت: در مباحثی چون مالکیت، حق بهره برداری، عاملیت، مشارکت و مدیریت مهمترین بخش برای هدف گذاری را می‌توان عاملیت و فاعلیت مردم دانست.

وی افزود: تولید یک فعل اقتصادی نیست بلکه یک فعل انسانی است بنابراین مطالبه از دولت غلط است بلکه مردم باید برای تولید پیش قدم باشند.

ارایه راهبردها و راهکارها از زبان نخبگان و خواص، تولید علم و توزیع آن در سکوها، چهره‌سازی از شخصیت‌های انقلابی که در عرصه اقتصادی که مهجور هستند و حرف‌هایی برای استفاده دارند، برنامه‌ریزی برای بازنشر محتوای تاکنون دیده نشده و تولیدات فراوان در رسانه ملی و فضای مجازی، روایت جنگ تمام عیار اقتصادی برای مردم، مطالبه راهکارهای مردمی‌سازی اقتصاد در رسانه ملی از دولت، نیاز به رسانه تخصصی در عرصه اقتصاد مقاومتی و استفاده از زبان طنز و یا ساخت سریال از جمله پیشنهادات مطرح‌شده از سوی این پژوهشگر اقتصاد بود.

* مشارکت مردمی مهمترین بخش برای روشن شدن موتور تولید است

در ادامه دکتر محمد خوش‌چهره عضو هیئت‌علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران و نماینده سابق مردم در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: آسیب شناسی نظام تصمیم‌گیری، سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و اجرایی در کشور یکی از مشکلات پایه‌ای در عدم درک صحیح مفاهیم مشترک در این حوزه است.

خوش‌چهره با اشاره به اینکه جهش برای حرکت از سکون نیاز به پیش شرط دارد، افزود: مشارکت مردمی مهمترین بخش برای روشن شدن این موتور است و دنیا بر روی سرمایه انسانی که همان علم و دانش است تمرکز کرده است. همچنین سرمایه اجتماعی اصل بعدی است که تعاون و همکاری تبلور آن است.

این اقتصاددان خاطرنشان کرد: در جنگ اقتصادی هدف دشمن مردم است بنابراین باید با درک این مهم، پروژه های ملی با تضمین ملی بودن ایجاد کنیم و این پروژه ها مولد باشند.

وی با اشاره به اهمیت اقتصاد دیجیتال افزود: قطعا فضای مجازی می‌تواند در ارایه خدمات مولد موثر باشد که البته نیاز به زیرساخت و ساختار مناسب و رفع موانع است تا بتوان از همه ظرفیت آن به خوبی استفاده کرد.

در ادامه نیز مهندس لیالی، معاون اجرایی قرارگاه جهاد تبیین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: جهش تولید زمانی محقق می‌شود که به صورت فرایند به آن پرداخته شود و جای خالی پیوست رسانه‌ای در دولت احساس می شود که باید به کمک این سلسله نشست‌ها و گفتمان‌ها این خلاء پر شود.

حسین عباسی‌فر اقتصاد دان و استاد دانشگاه نیز در ادامه این نشست تصریح کرد: بند ۲اصل ۴۳ قانون اساسی و بند ب سیاست های کلی اصل ۴۴ که بر اصل کار و تولید و مالکیت تاکید دارند، در راستای تحقق شعار امسال است که اگر به آنها به درستی پرداخته شود این شعار محقق خواهد شد.

* سازوکار عملی مردمی سازی را مشخص کنیم

در ادامه این نشست که بیش از ۷ ساعت به طول انجامید، محمد عکاف از مدیران رسانه‌ای کشور با بیان اینکه اساسی‌ترین مسئله در شعار سال این است که آن را یک مانیفیست اجرایی و سیاستگذاری بدانیم نه یک شعارِ صرف، گفت: ما تا در رسانه‌ها برای مردم منفعت تولید نکنیم، نمی‌توانیم اثرگذار باشیم. ما می‌توانیم برای جهش تولید، تولید مفهوم کنیم تا بفهمند این شعار برای آنها منفعت دارد.

در ادامه این نشست آقایان ملکی، حسینی و طه رمضانی نیز نظرات خود را درباره چگونگی تدوین پیوست رسانه‌ای شعار سال بیان و بر مقابله جدی با فساد از طریق دولت، جوان سازی نظام اداری و مکلف کردن نظام‌های مرتبط به انجام وظایف خود و برخورد جدی با متخلفان، پرهیز از شعارزدگی، تهیه پیوست رسانه‌‌ای مناسب و تلاش برای ورود بخش خصوصی و تعاونی به اقتصاد ملی تاکید کردند.

دیگر خبرها

  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • بیانیه حماس، جهاد اسلامی و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین
  • بیانیه مشترک حماس، جهاد اسلامی و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین
  • هیمنه دشمن در عملیات وعده صادق در هم شکست
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم نیازمند توجه به مسئله کار و کارگران است
  • کارگران نقش اصلی در تحقق شعار سال را برعهده دارند
  • کارگران سربازان انقلاب اسلامی در جنگ اقتصادی با دشمن هستند
  • لزوم حمایت از جامعه کارگری برای تحقق شعار سال
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور