Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سید علی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گفت‌و‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره نقش دانشگاه آزاد اسلامی از زمان تاسیس در ایجاد عدالت آموزشی، در آستانه چهلمین سالگی انقلاب اسلامی ایران گفت: دانشگاه آزاد در متن انقلاب تاسیس شده که در اوایل دهه 60 شروع به کار کرد و هرسال 10 هزار دانشجو در رشته پزشکی وارد این دانشگاه می‌‌شود که این امر نشان‌‌دهنده سهم بزرگ این دانشگاه در آموزش عالی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر، بسیاری از مسئولان در حوزه پزشکی کشور فارغ التحصیل دانشگاه آزاد هستند. فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد به ویژه در رشته‌‌های دندان‌‌پزشکی، داروسازی و دستیاری تخصصی سهم بسیار بالایی در ارائه خدمات پزشکی در کشور دارند و تعداد بالای قبولی فارغ التحصیلان ما در دوره‌های تخصصی پزشکی نسبت به فارغ التحصیلان سایر دانشگاه‌ها در کشور نشان‌‌‌دهنده بار علمی مناسب فارغ التحصیلان شاخه‌‌های مختلف پزشکی در دانشگاه آزاد است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در ادامه خاطر نشان کرد: اگر به اوایل انقلاب برگردیم در تمام شبکه‌‌‌های بهداشت و درمان کشور از پزشک عمومی تا متخصص، حضور پزشکان خارجی از کشورهای اطراف سهم چشمگیری داشت و تعداد فارغ‌‌التحصیلان ما به قدری اندک بود که نیاز کشور را تامین نمی‌‌کرد و تعداد بسیار محدودی از بیمارستان‌های دانشگاهی هم در تربیت دکتری تخصصی برنامه داشتند.

ابطحی تاکید کرد: در دوران قبل از انقلاب، تربیت پزشک در ایران منحصر به دانشگاه‌‌های علوم پزشکی مادر بود اما در حال حاضر، به برکت انقلاب و توسعه کلی در کشور علاوه بر دانشگاه‌‌‌‌ها و مراکز پزشکی در شهرهای بزرگ، امروز در تمام مراکز استان‌ها، دانشکده‌‌های پزشکی در حوزه‌‌های مختلف دایر شده و علاوه بر رفع نیاز به پزشک عمومی در بسیاری از رشته‌‌های تخصصی هم موفق به پاسخگویی نیاز جامعه در عرصه‌‌‌های مختلف درمانی و پزشکی شدیم.

وی خاطر نشان کرد: درحال حاضر، ایران در عرصه پزشکی علاوه بر جایگاه مناسب جهانی بسیاری از نیازهای پزشکی کشورهای همسایه را نیز رفع می‌‌کند، این در صورتی که در دوران قبل از انقلاب برای درمان بسیاری از بیماری‌‌ها برخی از بیماران مجبور می‌شدند برای مداوا به خارج از کشور بروند اما خوشبختانه، امروز آنقدر در عرصه پزشکی در کلیه امور تخصصی پیشرفت کردیم که دیگر نیازی به این کار نیست و گسترش شبکه بهداشت و درمان و به دنبال آن، پیشرفت علم پزشکی در ایران بعد از انقلاب یکی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران یاد آور شد: ادغام شبکه‌های بهداشت و درمان و تشکیل آن در وزارت بهداشت بعد از انقلاب اسلامی، یک اقدام موثر در توسعه علم پزشکی بود تا جایی که یک انسجامی در تربیت نیروهای متخصص به وجود آورد و امکانات خوب آموزشی و درمانی شکل گرفت که به دنبال آن بیمارستان‌‌های تخصصی آموزش پزشکی هم در جهت تریبت پزشکان، در سراسر کشور تاسیس شد.

ابطحی متذکر شد: دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی امروز 15 دانشکده پزشکی، 5 دانشکده دندان پزشکی و 3 دانشکده علوم دارویی دارد که مجموعا در طول سال با رشته‌های پرستاری 10 هزار دانشجو را به خود جذب می‌کند و رشته پرستاری دانشگاه آزاد از نظر هیات علمی و کلیه امکانات در سراسر کشور توسعه بسیاری پیدا کرده است.

وی در پایان تصریح کرد: دانشکده‌‌‌های پرستاری دانشگاه آزاد نسبت به دیگر دانشکده‌های مربوط، از جایگاه برتری برخوردار است و از امکانات و شرایط علمی مناسب‌تری بهره‌‌مند بوده تا جایی که دانشکده علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، موفق به برگزاری دوره دکتری در این دانشکده شد و این امر، نشان دهنده سطح بالای آموزش دانشگاه آزاد بوده که وزارت علوم با برگزاری دوره دکتری پرستاری در این دانشکده موافقت کرده است و امسال هم ظرفیت ما را وزات بهداشت افزایش داده و در آینده در دیگر شهرها هم ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته پرستاری دانشگاه آزاد افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/

188 / 167 رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران سید علی ابطحی پزشک عمومی دکتری پرستاری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران پزشک عمومی دکتری پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۴۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب

دانشگاه شیراز که پیش‌تر دانشگاه پهلوی نام داشت، یکی از دانشگاه‌های مادر، جامع و دولتی ایران است که در سال ۱۳۲۵ در شیراز تاسیس گردید.

به گزارش انتخاب، دانشگاه شیراز با تأسیس دانشکده فنی با هدف آموزش متخصصان علوم پزشکی با یک برنامه چهار ساله در سال ۱۳۲۵ تأسیس شد. در ابتدا مؤسسه عالی بهداشت نامیده شد، در سال ۱۳۲۹ به یک دانشکده پزشکی تبدیل شد. در سال ۱۳۳۲ آموزشکده پرستاری نمازی و دانشکده‌های کشاورزی و هنر و علوم تأسیس شد.

با افزودن دانشکده مهندسی و دانشکده دامپزشکی در سال ۱۳۳۳، به وضعیت دانشگاه ارتقاء یافت و دانشگاه پهلوی نامیده شد. سپس دانشکده دندانپزشکی در سال ۱۳۴۸، دانشکده تحصیلات تکمیلی و کالج الکترونیک در سال ۱۳۴۸، و دانشکده‌های حقوق و آموزش در سال ۱۳۴۹ به دانشگاه اضافه شدند. در سال ۱۳۳۹، شاه، رئیس دانشگاه پنسیلوانیا، گیلورد هارول را دعوت کرد تا به ایران بیاید و مؤسسات آموزش عالی ایران را بازرسی کند.

هارول به درخواست شاه گزارشی را با عنوان الگویی برای یک دانشگاه جدید در ایران تهیه کرد و شاه متعاقباً تصمیم گرفت که دانشگاه پنسیلوانیا به دولت ایران در تبدیل دانشگاه شیراز به تنها نهادی در ایران که بر اساس سبک آمریکایی برای تحصیلات در مقاطع بالاتر کمک کند.

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس