Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم نامگذاری ساختمان دانشکده کشاورزی بنام سردار شهید حاج حسین همدانی در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ حجت الاسلام والمسلمین رضا جوکار امام جمعه شهرستان قدس در مراسم نامگذاری ساختمان دانشکده کشاورزی بنام سردار شهید حاج حسین همدانی در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس  در تحلیل آثار مادی  ومعنوی دفاع مقدس صبح امروز گفت: ما در ایام هفته دفاع مقدس هستیم و این ایام مقارن هست با ایام حزن و ماتم و اندوه ایام مصیبت بار ماه صفر و در آستانه شب شهادت حضرت رقیه(س) ، اقدام ارزشمند دانشگاه را در این دوره مدیریت شاهد هستیم که بسیار قابل تحسین و تقدیر است و آنچه که در دانشگاه انتظار می رفت و هم اکنون هم انتظارمی رود این بود که دانشگاه در عرصه های مختلف جامعه و خصوصا مبدا تحولات فرهنگی اجتماعی نقش آفرین باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به فرمایش امام راحل عظیم الشان ، دانشگاه تداوم بخش دانشگاه دفاع مقدس باشد و امروز با مدیریت برادر عزیزمان جناب آقای دکتر قاسمی پیربلوطی و معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی، حراست ، بسیج دانشجویی، بسیج کارکنان، اساتید بسیجی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با وفاق و همدلی و هم افزایی به حمداله شاهد این فعالیتهای بسیار ارزنده و بسیار ارزشمندیم.

وی اضافه کرد: در هر ماه یکی دو برنامه ارزنده فرهنگی همراه با رویدادهای بسیار ارزشمند در این دانشگاه اجرا می شود و جای تقدیر و تشکر دارد. وباید عرض کنم نامگذاری ساختمان ها به نام شهدای والا مقام و سردار پرافتخار سپاه اسلام بسیار حرکت ارزنده ای است. وبه لطف خداوند امروز ساختمان دانشکده کشاورزی به نام سردار رشید و پرافتخار اسلام حاج حسین همدانی نامگذاری می شود .

امام جمعه شهرستان قدس بیان کرد: همه ما مدیون شهدا هستیم  چه شهدای انقلاب اسلامی و چه شهدای مدافع حرم، شهدای انقلاب اسلامی در گام اول انقلاب گام اساسی و استوار برداشتند و ثابت کردند که ما قوی هستیم و ما تجلی بخش شعار هیهات من الذله سیدالشهدا هستیم، همانطوریکه انقلاب اسلامی ما  تداوم بخش نهضت سرخ حسینی بود ، دفاع مقدس ما هم دنباله عاشورا و کربلای اباعبداله بود.

جوکاربا بیان  آیه 17از از سوره مبارکه احزاب از آیه 9 تا 26 مربوط به جریان  دفاع عنوان کرد: نسخه برابر با اصل جنگ احزاب در روزگار ما تکرار شد، فقط در دفاع مقدس صدام به تنهایی در مقابل ما قرار نگرفت ، صدام بازیچه میدانی دنیای استکبار بود که او را به صحنه آوردند و تمام دول مستکبر دنیا پشت او قرار گرفته و حمایتش می کردند و ما را در تنگنا قرار دادند.

همانطور که در جنگ احزاب منافقین داخلی، یهود، کفار، مشرکین و گروه های مختلف احزاب را تشکیل دادند و در مقابل انقلاب نوپای پیامبر اکرم (ص) به مقابله برخاستند، اما نصرت الهی کمک حال و کمک کار پیغمبر و اصحابش بود، در جنگ تحمیلی هم همین اتفاق افتاد و نصرت الهی شامل حال ما شد و خروجی جنگ این بود که ما به دنیا ثابت کردیم که ما قوی هستیم و به دنیا درس دادیم که نباید از تعداد و عده فراوان دشمن ترسید.

تفاوت  دفاع مقدس با سایر جنگ‌های دنیا

وی بارزترین تفاوت دفاع مقدس با سایر جنگ‌های تاریخ در نقاط مختلف جهان را غلبه بُعد معنوی بر آثار مادی آن برشمرد و چنین توضیح داد: عوامل قوی شدن در گام اول، یکی از آنها ایمان به خدا، اسلام و خداباوری عمیق مردم بود، مردم و مسئولان در گام اول انقلاب که دشمن را شکست دادند، اهل خداباوری عمیق بودند.امروز چهل سال از آغاز جنگ تحمیلی می گذرد و دنیا این را پذیرفت که ملت ایران همان ملتی که تازه حکومتش به پیروزی رسیده بود با رهبری امامی که بالای 80 سال سن داشت و با اتصال به پروردگار و مدد الهی و با الگوی مدیریتی قرآن و سیره نورانی اهل بیت، همراهی، بصیرت وهمچنین ولایت مداری مردم توانست در جنگ پیروز شود.

جوکار اشاره کرد: در دوران دفاع مقدس جوانان انقلاب وعلی خصوص بیست ساله ها نشان دادند که ما قوی هستیم و زیر بار ظلم و ذلت نمی رویم و امروز در گام دوم انقلاب ، رهبر انقلاب فرمودند باید قوی تر شویم. مولفه های قوی تر شدن در گام دوم انقلاب همان مولفه های گام اول است.

رهبر انقلاب اشاره فرمودند آنچه خوف و حزن را از دلها کنار می زند دو چیز است یکی مسئله شهادت و یکی استقامت است که در سایه ایمان به خدا و خداباوری است.

جوکار  با بیان اینکه هشت سال دفاع مقدس و فضای جبهه‌های حق علیه باطل یک فرهنگ برگرفته از دستورات و احکام اسلام و قرآن کریم بود، متذکر شد:

دومین مولفه بصیرت، دشمن شناسی و ولایت مداری است. سومین مولفه توجه به داشته های خود و اعتماد به نفس است و چهارمین مولفه داشتن مسئولانی از جنس فرماندهان دفاع مقدس و داشتن دولت جوان مومن انقلابی است که رویکرد آنها دفاع از ارزشها می باشد و می تواند در جنگ اقتصادی و جنگی روانی و رسانه ای پیروز شود.

 این مقام مسئول گفت: امروز برای قوی تر شدن باید مروری به فرهنگ دفاع مقدس داشته باشیم و اگر مدیریت کشور بازنگری شود گام دوم بهتر از گام اول رقم خواهد خورد.گام دوم حکومت جهانی عدالت گستر مهدوی است به شرطی که ما بخواهیم و از روحیات دفاع مقدس در خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی استفاده کنیم.

او خاطر نشان شد: ایران اسلامی در سایه چنین فرهنگ غنی که مجال توصیف آن در این زمان اندک نمی‌گنجد، می‌تواند به سرمنزل مقصود و اهداف عالی خود دست یابد.

در این مراسم از کارکنان نمونه واحد شهر قدس تقدیر به عمل آمد و این مراسم با رونمایی ونامگذاری ساختمان دانشکده کشاورزی بنام سردار شهید سرلشگرحاج حسین همدانی به پایان رسید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشکده کشاورزی سردار شهید حاج حسین همدانی امام جمعه شهرستان قدس حاج حسین همدانی دفاع مقدس گام اول گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۴۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است


رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما افزود: بررسی بیانات رهبر انقلاب نشان می‌دهد که ایشان همه جوانب مهم نشر را از جمله طراحی جلد تا آثار فاخر، ترجمه معکوس به زبان‌های دیگر و تولید و توزیع کتاب همواره مورد توجه شان بوده است.
وی گفت: ایشان در حوزه کتاب‌های دفاع مقدس بر موضوع ثبت و ضبط خاطرات تاکید کرده اند وگرچه انتشار ۳۰ هزار عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس نشان از تمرکز نویسندگان بر این مباحث است، اما کافی نیست و کار‌های به زمین مانده زیادی وجود دارد.
آقای مختارپور افزود: علاوه بر بیانات، تقریظ‌هایی که ایشان بر کتاب‌ها نوشته اند همیشه جریان ساز بوده و به دنبال هر تقریظ یک جریان ادبی حاصل شده است.
به گفته آقای مختارپور رشد ادبیات داستانی بعد از پیروزی انقلاب رقم خورد و با انتشار تقریظ‌های رهبر انقلاب بر کتاب‌ها که از دهه هشتاد کلید خورد کتاب‌های دفاع مقدس به موضوع‌های مختلف و بر زمین مانده جنگ تحمیلی پرداختند.

دیگر خبرها

  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • حاجی محمره از یادمان های راهیان نور بازید کرد
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • تشییع پیکر پدر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • ۲ شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است