Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@02:32:31 GMT

مظلومیت انقلاب اسلامی در بزرگترین دانشگاه دولتی مازندران

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۰۸۷۹

مظلومیت انقلاب اسلامی در بزرگترین دانشگاه دولتی مازندران

خبرگزاری فارس مازندران ـ سیدامیر ساداتی‌کرمی مسؤول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مازندران طی یادداشتی نوشت؛ با وجود گذشت ۴۲ سال از انقلاب اسلامی ایران و تحول بنیادین صورت گرفته در حوزه مبانی و ساختار حکمرانی که برپایه سیاست لاشرقی و لاغربی صورت گرفته است؛ گفتمان برآمده از این انقلاب هنوز هم در دانشکده‌های علوم سیاسی دانشگاه‌های کشور و از جمله دانشگاه مازندران مظلوم و مطرود بوده و این به انزوا راندن و هویت نبخشیدن به این گفتمان و اندیشه سیاسی را باید نتیجه وجود دست پنهان و بعضاً آشکاری که برآمده از گفتمان غرب‌گرای حاکم بر دانشکده علوم سیاسی‌ست دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتمانی که توسط تعداد قابل توجهی از اساتید این رشته سال‌هاست ترویج و تقدیس شده و با بزک کردن ایدئولوژی و نگرش غرب‌گرا با محوریت لیبرال دموکراسی، حداکثر تلاش خود را در پوشانیدن چالش‌ها، ضعف‌ها و شکست‌های هژمونی غرب از طرفی و وجاهت ندادن به گفتمان برآمده از انقلاب و پنجه انداختن تئوریک به چهره‌ این خیزش معرفتی و تمدنی  از طرفی دیگر، همچنان به‌عنوان تنها گفتمان و ساختار سیاسی معقول و کارآمد، آن هم از کرسی‌های تدریس این دانشکده تبلیغ می‌شود. 

حال سوال اینجاست که این تعمد در عدم وجاهت بخشی به گفتمان و رویکرد سیاسی اسلام و انقلاب برآمده از آن، و تلاش حداکثری برای مخدوش نشاندن این موضوع در ذهن دانش‌پژوهان این دانشکده و تحمیل نگرش یک‌سویه اندیشه سیاسی غرب به دانش‌پژوهان این حوزه و تقید هرچه تمام‌تر بر این اصلی در اندیشه و محتوای کپی شده از آن بر آمده از چه عواملی ست؟

طبیعتا دو علت را در این حوزه می‌توان مفروض داشت. علت اول را می‌توان شیفتگی و وادادگی فکری برخی اساتید به اندیشه سیاسی غرب و به تبع آن لزوم تبعیت محض از نظامات برآمده از آن دانست و علت دوم را باید در عدم باور به حتی امکان‌ وجود یک گفتمان مستقل از غرب، همچون انقلاب اسلامی قلمداد کرد؛ که در هر دو صورت باید پرسید که چگونه می‌توان پذیرفت که با وجود حدوث انقلاب اسلامی بر محوریت شعار لاشرقی و لاغربی و اثبات ناکارآمدی و مولد فساد و تباهی بودن گفتمان و نظامات برآمده از مکتب لیبرالیزم غرب و سوسیالیزم شرق، و همچنین تعیین سیاست‌های مکتوب این انقلاب در قانون اساسی که الزاما باید در محیط‌های آموزشی نیز محور قرار بگیرد، نه تنها این شیفتگی و وابستگی محض اندیشه‌ای به غرب همچنان متجلی و قالب است بلکه حتی این جریان فکری و آموزشی در دانشکده عمدتا اجازه بروز و ظهور گفتمان و اندیشه برآمده از انقلاب را نیز ولو در بیان بدون تحریف آن در کنار گفتمان و اندیشه قالب در دانشکده نمی‌دهد.

و اینجاست که باید گفت «انقلاب اسلامی بعد ۴۲ سال هنوز هم در دانشکده علوم سیاسی دانشگاه مازندران مظلوم است».

انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۰۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور و اراده مردم در سرنوشت کشور بزرگترین پدیده انقلاب اسلامی

مالک رحمتی با تاکید بر اینکه اعتقاد به خداوند متعال و تاکید بر خدا محوری، اعتماد به نقش مردم و تبعیت از ولایت فقیه سه رکن اصلی حضور مردم در انقلاب اسلامی است گفت: این موارد مهم باعث رشد و توسعه می‌شود و اگرکوتاهی در این موارداتفاق بیفتد حتما دچار خلل خواهیم شد.

وی با تاکید اینکه درهر بخشی از نظام مدیریتی با هر نسبت محتوایی نیازمند اتحاد و انسجام مدیریتی هستیم تا در استان برنامه‌ها به سر منزل مقصود برسد اظهار داشت: شما با برنامه ریزی‌ها می‌توانید به آرمان‌ها برسید و مردم کیفیت و کمیت این تلاش‌ها را ببینند.

وی تصریح کرد: دغدغه و مطالبه بنده چندین موضوع است، اساسا انقلاب اسلامی، امام راحل و شهدای ما بدنبال این بودند که کردم به سرنوشت خود حاکم باشند و اراده مردم در چارچوب انتخابات به همه شئونات کشور ساری وجاری شود.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: باید از این مهم صیانت کنیم و بهترین مسیر صیانت از آن عملکرد مدیران است که از بستر مردم سالاری دینی خارج می‌شوند و باید به این ملت خدمت کنند.

معاون امور عمرانی استاندارهم گفت: شورا‌ها نماد مردم سالاری دینی و تحقق اراده مردم در جهت مدیریت شهریاست و با امیدواری به سمت امید مردم و توسعه شهر‌ها در حال حرکت هستیم.

ذاکری  با بیان اینکه از شورا‌ها انتظار می‌رود در جهت اجرای قانون از شهرداران و دهیاران پیگیری کنند افزود: اگربخواهیم استانی توسعه یافته و رو به جلو داشته باشیم باید حرکت‌ها و فعالیت‌های ما بر بستر سامانه‌ها باشد تااز بسیاری از فساد‌های اداری کاسته شود.

 رییس شورای اسلامی استان هم گفت: انقلاب ما انقلابی مردمی بود که بعد از ان طبق فرمان امام راحل ایین نامه اجرایی شورا‌ها تهیه و تصویب گردید تا برای اداره امور شهر و روستا شورا‌ها تشکیل شوند که با هدف رفع تمامی مشکلات مردم و بررسی ان‌ها نارسایی‌ها در بخش‌های مختلف توسط شورا‌ها بررسی و راهکار ارایه شود.

دبیری افزود: شورا‌ها در این مدت سیر تکاملی را طی کرده و به بلوغ کافی رسیدند و مورد حمایت مردم قرار گرفتند، اما بایدانتظارات مردم را برطرف کنند و تلاش کنند برنامه ریزی لازم با کمترین خطا راانجام دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • ایستادگی امروز مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • ایستادگی مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • حضور و اراده مردم در سرنوشت کشور بزرگترین پدیده انقلاب اسلامی
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • رویکرد سپاه کردستان اعتقادی است
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید