Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، کانون تربیت اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت هشتم اسفند اعلام کرد: هشتم اسفند موسم بزرگداشت و تبریک فرهنگیان به یکدیگر در مورد سالگرد تولدی دیگر برای امور تربیتی در آموزش و پرورش بعد از انقلاب و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گرانقدر رجایی و باهنر به عنوان احیا کنندگان این نهاد مقدس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تبریک ما به معنای آرزوی برکت یافتن ثمره این شجره طیبه در پیشبرد آرمان‌های انقلابی خود و آرزوی درنوردیدن موانع و همچنین فرصت‌سازی برای رویش استعدادهای نسل انقلاب در جهت نیل به حیات طیبه موعود قرآن کریم است.

انقلابی که با برافراشتن  پرچم حق طلبی و عدالت‌خواهی، طاغوت‌های زر و زور و تزویر را برآشفت، و آرامش آنان را بر هم زد و با این خیزش ضد ستم، جبهه‌بندی جدیدی از سوی زورگویان و ستمگران علیه حرکت انقلاب به وجود آمد و جنگ افروزی‌ها و تحریم هایی نیز اعمال شد تا بتوانند این مشعل روشنایی بخش را خاموش کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است: امور تربیتی در دهه اول انقلاب که دهه جنگ سخت و ابزار و خصومت‌های آشکار دشمنان بود، با برخورداری از پشتیبانی‌های چشمگیر دولت‌ها و بهره‌گیری از نیروی انسانی متعهد و مصمم و بصیر، بسیار خوش درخشید و کارنامه در خور تحسینی از موفقیت‌های خود در مدارس کشورمان بر جای گذاشت.

در دهه دوم و سوم انقلاب و با پنهان شدن دست‌های دشمن و گسترش همه جانبه جنگ نرم و شروع خاموش و خزنده غارت فرهنگی، امور تربیتی با رقیب قدرتمند نقابداری مواجه گردید و مقابله با آن، نقشه راه جدید و حمایت‌های مضاعفی را می‌طلبید. اما از یک سو پشتیبانی‌ها از امور تربیتی یکی پس از دیگری کاهش یافت و از سوی دیگر دولت وقت، به بهانه اصلاحات، اقدام به حذف امور تربیتی و انحلال معاونت پرورشی کرد!

جابه‌جایی غیرمنطقی و پی‌درپی وزرای آموزش و پرورش در دهه سوم و چهارم و به همان نسبت تغییر معاونان و مدیران ستادی و صف نیز یکی پس از دیگری امور تربیتی و معاونت پرورشی را دچار تزلزل و عدم ثبات کرد که تغییر هر یکی دوسال اولویت‌ها و راهکارها و ابلاغ انبوه وظایف، به اندکی از مربیان پرورشی باقیمانده، برخی ناکارامدی‌ها را در پی داشت و در پی تضعیف‌های اعمال شده معاونت پرورشی در برابر یک رقیب قدرتمند و مجهز، آسیب‌پذیر و ناتوان نشان داد.

این بیانیه می‌افزاید: تصویب قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در سال ۱۳۸۵ تصویب سند تحول آموزش و پرورش در سال ۱۳۹۰ پس از ابلاغ سیاست‌های کلی اجرایی برای ایجاد تحول آموزش و پرورش از سوی مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۲، فصل جدید برای فعال شدن و حیات دوباره این معاونت به وجود آورد.

بر اساس آموزه‌های اسلامی و معارف و قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت(ع)، مهمترین محور در کار تربیت دانش‌آموزان و حتی ایجاد تحول در حوزه فعالیت‌های پرورشی، شخص و شخصیت مربی تربیتی است. انتظار می‌رود مسؤولان عالی وزارت بیشتر اهتمام خود را صرف بازسازی و بهینه سازی توانمندی‌های مربیان تربیتی مدارس کنند و ضمن جلوگیری از ورود افراد فاقد شرایط به این حوزه، نسبت به تأسیس دانشکده تربیت مربی و تأمین ظرفیت مناسب در جهت جذب استعدادهای ممتاز برای امر خطیر مربیگری اقدام نمایند.

اکنون و در پی فراز و نشیب‌های سپری شده و فرصت‌های از دست‌رفته، انتظار می‌رود دولت محترم با پشتیبانی مناسب، چند گام مؤثر در جهت احیای حقیقی حوزه فعالیت‌های تربیتی آموزش و پرورش به عنوان «مهمترین رکن شاخص پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی و جهاد تبیین و متولی اصلی حفاظت فرهنگی از محیط مدرسه در نظام تعلیم و تربیت کشور» به شرح زیر بردارد:

۱- دستور اصلاح نسبت تعداد مربیان به دانش‌آموزان بر اساس آیین‌نامه قانون احیای معاونت که در سال ۱۳۸۶ به تصویب هیأت وزیران رسید.

۲- موافقت با تأسیس دانشکده تربیت مربی پرورشی در دانشگاه فرهنگیان با ظرفیت معادل نسبت تعریف شده در آیین‌نامه فوق‌الذکر و برنامه‌ریزی و آموزش و پرورشی مبتنی بر فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی

۳- موافقت با الحاق معاونت تربیت‌بدنی به معاونت پرورشی و اصلاح ساختار تشکیلاتی مربوط منطبق بر نص قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی مصوب سال ۱۳۸۵ مجلس شورای اسلامی و آیین‌نامه مربوط

۴- اقدام مشابه ردیف ۲ برای مربی تربیت بدنی مدارس 

۵- ترمیم بودجه وزارت آموزش و پرورش و معاونت یادشده برای تحقق و موارد خواسته شده فوق‌الذکر.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مربی پرورشی دانشگاه فرهنگیان کانون تربیت اسلامی ورزش معاونت پرورشی آموزش و پرورش امور تربیتی تربیت بدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۹۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: دستگاه آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد و کاری که خیرین در حوزه تعلیم و تربیت انجام می‌دهند از جهات مختلف ارزشمند است.

آیت‌الله مصطفی محامی شامگاه جمعه در همایش استانی خیرین مدرسه یار ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیرین در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن کریم بیان داشته: "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" زنده کردن یک انسان همانند حیات بخشیدن به کل جامعه و زنده کردن همه انسان‌هاست و در مقابل آن عنوان می‌کند:" مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا" اگر یک نفر را از بین ببرد مانند این است که همه مردم را از بین ببرد.

امام جمعه زاهدان افزود: در تفسیر این آیه شریفه، بزرگان نظرات مختلفی را عنوان کرده‌اند از اینکه یک تشبیه برای بیان عظمت کار بوده و یا با این تعبیر که یک فرد می‌تواند مبدا تولید نسل باشد و لذا احیای یک نفر احیای یک نسل است.

آیت‌الله محامی بیان کرد: در ادبیات قرآنی حیات منحصر به این حیات مادی نیست بلکه عقل، اندیشه و علم اوست و بر این اساس دستگاه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دستگاه احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد لذا کاری که شما در آموزش و پرورش انجام می‌دهید از جهات مختلف ضریب می‌خورد.

وی ادامه داد: بر اساس همین نگاه انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده است به خصوص که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی است و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیروهای با استعداد است که متاسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه‌ است.

 امام جمعه زاهدان تصریح کرد: خیرین باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.

 نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این احیا دارای فرایندی است که بخشی در تامین امکانات و سخت‌ افزار و بخشی در تهیه نرم افزار از جمله برنامه، معلم و اساتید است و این دو مجموعه باید با هم هماهنگ و در یک راستا حرکت کنند.

وی عنوان کرد: مهم‌تر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آن‌هاست و در این جهت نیازمند استفاده از نیروهای توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبودهای ماست و باید در جهت آموزش نیروها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

آیت‌الله محامی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است و بسیاری از روستاها پراکنده هستند و طبعأ ساخت مدارس در همه این نقاط امکان پذیر نیست و باید در نقاطی با تمرکز جمعیت ساخت مدارس شبانه‌روزی را دنبال کنیم که در این صورت با توجه به حضور دانش آموزان در مدارس فرصت تعلیم و تربیت بیشتر به صورت شبانه روزی وجود دارد.

وی عنوان کرد: دل کودکان مانند یک کاغذ سفید است و موقعیت شکل گیری شخصیت عقلانی، علمی، فرهنگی، اخلاقی و... در همین دوران کودکی است و اگر در این ایام کار به خوبی صورت گیرد این دانش آموز در آینده پا به هر عرصه‌ای که بگذارد راه درست را خواهد رفت و در غیر این صورت چندان فرد موثری نخواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش