Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران،  سید حسن قاضوی رئیس دانشکده اندیشه و معارف اسلامی صبح امروز در آئین افتتاحیه همایش ملی «امام خمینی، انقلاب اسلامی و پیوندهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و علمی میان جوامع مسلمان» در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، تکیه بر مردم را به عنوان یکی از ویژگی‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران نام برد و گفت: توجه امام به نیروی بی‌پایان امت برای مبارزه با دشمنان اسلام، یکی از خصوصیات ویژه و بارز تفکر امام بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 قاضوی  گفت: امام راحل قبل از اینکه بنیانگذار یک نظام اسلامی و یک قهرمان همیشه پیروز عرصه نبرد با ظلم و استکبار باشد، او یک انسان کامل با برترین ویژگی‌های  بود، یعنی اول مسیر خودسازی را طی کرده و بعد وارد محدوده اجتماع شده است.
وی، ایمان و اتکاء به قدرت لایزال الهی و خدامحوری امام خمینی (ره) را ویژگی محوری امام در زندگی فردی، اجتماعی و مبارزات سیاسی امام (ره) دانست و گفت: امام خمینی (ره) همیشه به یاد خدا بود و با توکل به ذات اقدس ربوبی حرکت می‌کرد.
رئیس دانشکده اندیشه و معارف اسلامی، از شجاعت به عنوان ویژگی بعدی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران نام برد و به بیان مقام معظم رهبری در خصوص شجاعت امام اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری، یگانه رمز پایداری انقلاب اسلامی در آینده را حفظ روحیه شجاعت برشمرده‌اند.
وی در ادامه با اشاره به صلابت و قاطعیت امام راحل، اظهار داشت: امام در تمام بحران‌ها و رویارویی‌های قبل و بعد از انقلاب اسلامی، قاطعانه ظاهر شدند. با وجود اینکه دشمنان و استکبار جهانی که از انقلاب امام و جنبش جهانی که امام در دنیای معاصر ایجاد کرده بود به وحشت افتاده بودند و با تمام قوا و ابزارهایی از قبیل جنگ نظامی، حصر اقتصادی و انواع و اقسام دشمنی‌ها به مقابله با امام و نظام برخاستند، اما تمام این دشمنی‌ها ذره‌ای در صلابت و اراده این رادمرد الهی خللی ایجاد نکرد.
قاضوی ساده‌زیستی را دیگر ویژگی مهم و شاخص امام خمینی (ره) برشمرد و گفت: زهد امام از ویژگی‌های بارز ایشان است. امام راحل ۱۴ سال در نجف اشرف در یک خانه ۵۰ متری استیجاری زندگی کرد و بعد از بازگشت به ایران نیز در یک خانه محقر در منطقه جماران بودند.
رئیس دانشکده اندیشه و معارف اسلامی دانشگاه تهران همچنین «تکیه بر مردم» را از ویژگی‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برشمرد و گفت: توجه امام به نیروی بی‌پایان امت برای مبارزه با دشمنان اسلام، یکی از خصوصیات ویژه و بارز تفکر امام بود. عدالت‌خواهی، ظلم‌ستیزی و حمایت از مستضعفان، تجدید حیات اسلام، استقلال و خوداتکایی و تاکید بر قدرت و نیروی مردم از ویژگی‌های ایشان بود. امام (ره) همواره می‌فرمودند که هیچ ملتی نمی‌تواند استقلال پیدا کند مگر اینکه خودش را بفهمد.
رئیس همایش ملی «امام خمینی، انقلاب اسلامی و پیوندهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و علمی میان جوامع مسلمان» از توجه به واقعیت‌های اجتماعی زمان خود و نفی تز جدایی دین و از سیاست به عنوان دیگر ویژگی‌های امام خمینی (ره) نام برد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه تهران امام خمینی ره انقلاب اسلامی امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۳۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، با حضور جمعی از مسئولان، اصحاب فرهنگ و هنر مراسم پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی خوزستان در تالار مهتاب اهواز برگزار شد. 

در این مراسم، رئیس حوزه هنری خوزستان گفت:حضرت امان خمینی (ره) درباره هنر معتقد بودند که هنر در عرفان اسلامی ترسیمِ روشنی عدالت، شرافت و انصاف و تجسم تلخکامی گرسنگان مغضوب قدرت و پول است. 

محمد شهباز گروئی افزود: امام خمینی رحمت الله علیه، بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی همچنین معتقدند بودند که "هنرمندان ما در جبهه‌های دفاع مقدسمان این‌گونه بودند، تا به ملأ اعلا شتافتند و برای خدا و عزت و سعادت مردمشان جنگیدند و در راه پیروزی اسلام عزیز تمام مدعیان هنر بی‌درد را رسوا کردند. "

وی اظهار کرد: قطعا این هنر و این هنرمند محدود به جغرافیا نیست که حقیقت و انسانیت مرز نمی‌شناسد و چقدر اقل و ادل سرود: مرزِ ما عشق است هرجا اوست آنجا خاکِ ماست، سامرا، غزه، حلب، تهران، چه فرقی می‌کند؟ 

شهباز گهروئی با تاکید بر اینکه نهضت هنر انقلاب در استان خوزستان شعله ورتر از گذشته، موثر و جریان ساز شده است، بیان کرد: روایت تولیدات و رویداد‌های شاخصِ نهضت هنر انقلاب اسلامی در خوزستان در زمان محدود یک ساعت و دوساعت بی شک غیرقابل انجام است، اما چه شد که به این نقطه مطلوب رسیدیم و قدردان چه چیز یا چه کسانی باید باشیم تا این مسیر همچنان رو به رُشد و تعالی باشد و آن چه مطلوب و ایده آل امامین انقلاب اسلامی است، محقق گردد. 

در این مراسم حجت الاسلام آرش نیک نژاد هنرمند نقاش خوزستانی و مبدع سبک تداعی به عنوان چهره هنر انقلاب اسلامی خوزستان انتخاب و معرفی شد.

دیگر خبرها

  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • برگزاری مراسم پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی خوزستان
  • آیا می شناسیدش؟
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است
  • تجلی اقتدار نظامی ایران در عملیات موشکی علیه رژیم صهیونیستی
  • شهید مطهری الگو و نمونه معلم تراز انقلاب اسلامی است
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود